Dromen aan Zee

Bijzondere overnachtingen

Logo Vuurtoren van Harlingen Vuurtoren   Logo-Reddingsboot-Harlingen Reddingsboot   Logo-Havenkraant-Harlingen Havenkraan  

Corona

COVID-19 maatregelen

Beste Gasten,

Dromen Aan Zee heeft alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid te beschermen. Omdat onze hotels privé locaties zijn waar u met twee personen overnacht, zien wij tot op heden geen reden om boekingen te annuleren of verplaatsen, of onze hotels te sluiten. Hou er wel rekening mee dat de horeca in Harlingen vanaf 15 maart is gesloten. Er zijn nog wel een aantal restaurants die bezorgen en/of waar u kunt afhalen. U kunt ook boodschappen doen bij de supermarkten en uw maaltijd in onze hotels nuttigen. We hebben tijdelijk magnetrons neergezet om maaltijden te verwarmen. Borden en bestek zijn uiteraard aanwezig. Het ontbijt wordt door de bakker voor de deur gezet (Vuurtoren/Reddingsboot) of in de lift naar boven (Havenkraan) tussen 8.00 en 8.30.

Wij nemen de ontwikkelingen omtrent het COVID-19 virus erg serieus. Wij blijven dan ook de richtlijnen en protocollen aanhouden van de officiële instanties. Voor de meest gestelde vragen en antwoorden verwijzen wij u graag door naar het RIVM. Voor vragen over reserveringen kunt u e-mailen naar info@dromenaanzee.nl of bellen naar 06-13344313.

Met gastvrije groet,

Willem en Carla

Dromen Aan Zee