Dromen aan Zee

Bijzondere overnachtingen

Logo Vuurtoren van Harlingen Vuurtoren   Logo-Havenkraant-Harlingen Havenkraan   Vuurtorenwachter  

Cadeaubon

Verras vrienden, familie of zakelijke relaties met een originele cadeaubon voor een unieke overnachting in de Vuurtoren van Harlingen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een cadeaubon die inwisselbaar is bij zowel de Vuurtoren, de Havenkraan als de Reddingsboot. U bepaalt hierbij zelf de waarde van de cadeaubon (vanaf €100,-). Zijn de kosten voor de hotelovernachting hoger dan de waarde van de cadeaubon, dan betalen uw gasten het resterende bedrag. Ook kunt u ervoor kiezen een speciale cadeaubox te bestellen, zie onderaan deze pagina.

Na het invullen en verzenden van het formulier ontvangt u binnen twee werkdagen een voucher in PDF-formaat en een factuur per e-mail. Uw gasten kunnen zelf hun overnachting via onze website boeken. U kunt de tekst voor op de cadeaubon ook in het Fries aanleveren, dan zorgen wij dat de gehele voucher naar het Fries wordt vertaald.

De cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig vanaf de aanschafdatum.

LET OP: De cadeaubox wordt binnen twee werkdagen verstuurd, maar door de vertragingen bij de bezorgdiensten kan het tot vijf dagen duren dat u de box ontvangt.

Voucher (Nederlands)

  • Uw gegevens

  • Gegevens gast(en)

  • VoornaamAchternaam 
    Rij toevoegen
  • Voucher

  • Als u voor deze optie kiest is de cadeaubon inwisselbaar bij zowel de Vuurtoren, de Havenkraan als de Reddingsboot. U kunt hier zelf een bedrag invullen vanaf €100,-.
  • € 4,- per stuk
  • Bevestigen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 

Speciale cadeaubox

Een bijzondere attentie is de prachtige cadeaubox waarin niet alleen een cadeaubon zit, maar ook een kleine brochure van de vuurtoren. Hiermee is de verrassing en het cadeau nóg mooier. U kunt deze bij ons bestellen voor €10,00, inclusief verzendkosten. Er is ook een algemene Dromen Aan Zee cadeaubox beschikbaar voor de algemene Dromen Aan Zee cadeaubonnen die bij alle drie van onze hotels (vuurtoren, havenkraan of reddingsboot) uitgegeven kunnen worden.

De levertijd van de cadeaubox is 5 werkdagen.

DAZ VT