Dromen aan Zee

Bijzondere overnachtingen

Logo Vuurtoren van Harlingen Vuurtoren   Logo-Reddingsboot-Harlingen Reddingsboot   Logo-Havenkraant-Harlingen Havenkraan  

Diner laten bezorgen

Diner laten bezorgen tot aan de deur bovenin de Vuurtoren

Zolang de restaurants in Harlingen gesloten zijn bieden wij onze gasten gratis een extra service aan, om een overheerlijk diner in de vuurtoren zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als u bij ons boekt (of al heeft geboekt) kunt u ons via de mail laten weten waar u uw diner heeft besteld (klik hier voor een overzicht van de restaurants die open zijn voor bezorging/afhaal) en hoe laat het klaar staat bij het restaurant van uw keuze, dan zorgen wij dat het wordt opgehaald en voor de deur bovenin de toren wordt bezorgd.

Beschikbaarheid vuurtoren

Cadeaubon

zeevantyd levels sushi house harlingen sanmarino
havenmantsje5_491-491 havenmantsje2_491-491 havenmantsje3_491-491 havenmantsje6_491-491 havenmantsje7_491-491 havenmantsje4_491-491

6-gerechten diner

In samenwerking met restaurant ‘t Havenmantsje bieden wij u een bijzonder arrangement aan:

Diner bij ’t Havenmantsje met overnachting in de Vuurtoren.

Meesterkok Marco Poldervaart en zijn brigade zullen u voorzien van een voortreffelijk 6-gerechten diner van Friese producten uit het achterland en de Waddenzee. U wordt in de watten gelegd onder het genot van het mooie uitzicht over de oude binnenhaven. Het 6-gerechten diner is inclusief aperitief, wijnarrangement, tafelwater, koffie en friandises.

Het arrangement omvat een ‘all-in’ 6-gangendiner, een overnachting in de Vuurtoren en een ontbijt voor 2 personen.

Prijs van het arrangement zo-do: €519,-
Prijs van het arrangement vr/za: €549,-

Uw boeking wordt definitief na controle van beschikbaarheid bij ‘t Havenmantsje. 

Beschikbaarheid vuurtoren

Cadeaubon arrangement

Oud & Nieuw

Oud & Nieuw in de Vuurtoren.

Maak van uw oud & nieuw een extra speciale gebeurtenis en vier de jaarwisseling in de Vuurtoren van Harlingen! Als u incheckt op oudejaarsdag staat er een grote fles gekoelde champagne op u te wachten. Middernacht heeft u het beste uitzicht om van het vuurwerk te genieten. Op nieuwjaarsdag luidt u het nieuwe jaar in met een overheerlijk champagneontbijt. U kunt er voor kiezen om één of twee nachten te blijven om te genieten van het prachtige uitzicht over Unesco Wereld Erfgoed de Waddenzee en de historische binnenstad van Harlingen.

Prijs van dit arrangement voor 1 nacht: €599,-
Prijs van dit arrangement voor 2 nachten (31 dec-2 jan): €799,-

Beschikbaarheid vuurtoren

Cadeaubon arrangement

champagne vuurtoren16_491-491 vuurwerk